BEST OF THE WEEK
FEATURED
  • FEATURED
  • CHAIRS
  • TABLES

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Plum Blossom & Musk

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Flori de Prune și Mosc" - note fructate de prune, pere și pepene galben deschis parfum, floral bază de crin, frezie amestecat cu mosc completați acest parfum delicios, care va fi un plus rafinat la interior. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Silver Birch & Black Pepper

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Mesteacăn argintiu şi Piper negru" - o aromă proaspătă, curată și rece de frunze de mesteacăn și rozmarin perfect combinată cu note de coniac și piper negru picant. Totul se bazează pe o bază lemnoasă bogată de patchouli, chihlimbar senzual și mosc. Acest parfum delicios va fi un plus deosebit pentru interiorul tău. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Pink Peony & Gardenia

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Bujor si Gardenie" - aroma de lamaie, cuisoare, piersici și prune, combinate cu un parfum de flori de portocal, iasomie, ylang-ylang, crin, muscata, bujor, trandafir si gardenie, pe o bază de gros patchouli, lemn de santal și lemn de cedru, boabe de tonka, ambra, caramel și bogat mosc va fi un plus rafinat la interior. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Sea Salt & Oakmoss

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Sare de Mare și Mușchi alb" - un buchet minunat de vântul sărat din ocean, prospețimea proaspăt sare de mare, mușchi alb și minerale va duce la mare, în orice moment și va deveni un plus rafinat la interior. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Green Orris & Ylang-Ylang

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Rădăcină de Iris și Ylang-Ylang" - un parfum floral buchet cu seducător note de vârf de bergamot, prune și iris, o inima de trandafir, iasomie, ylang-ylang, iris și o bază de ambră, vetiver si mosc lemnos va fi un plus rafinat la interior. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.

Ulei aromatic pentru difuzor ultrasonic STONEGLOW Green Fig & Cedar

250,00 MDL
Ulei parfumat pentru difuzorul cu ultrasunete Stoneglow "Green Fig and Cedar" - aroma luxoasă a smochinelor proaspete este însuflețită de note de portocale și grapefruit. Baza lemnoasă bogată și nuca de cocos adaugă căldură și adâncime. Acest parfum delicios va fi un plus deosebit pentru interiorul tău. Adăugați 5-10 picături de ulei aromatic la difuzor pentru a vă îmbunătăți starea de bine și pentru a vă crea starea de spirit a parfumului.
NEW ARRIVALS
SMARTPHONES
  • SMARTPHONES
  • HEADPHONES
  • BEST SELLERS

Borcan din porțelan Gold dots

299,00 MDL
Borcan din porțelan cu capac de bambus Gold dots, culoare-alb cu aur

Borcan din porțelan Gold dots

374,00 MDL
Borcan din porțelan cu capac de bambus Gold dots, culoare-alb cu aur

Borcan din porțelan Zig-Zag Mint

325,00 MDL
Borcan din porțelan cu capac de bambus Zig-Zag, culoare-menta cu aur

Borcan din porțelan Rhombus

293,00 MDL
Borcan din ceramică cu capac de bambus romb, culoare-roz cu aur
SING UP TO OUR NEWSLETTER

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable.

OR JOIN US IN

FREE SHIPPING

Proin condimentum sagittis

FREE RETURNS

Proin condimentum sagittis

SUPPORT 24/7

Proin condimentum sagittis

100% SAFE & SECURE

Proin condimentum sagittis