WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Salatieră ceramică Beige Gold 1,1L

250,00 MDL 175,00 MDL
Salatieră ceramică Beige Gold 1,1L, bej cu aur

Sachet Medium GREENLEAF Enchanted wish

92,00 MDL
Sachet (pliculeț aromat) GREENLEAF Enchanted wish: Enchanted wish combină note luminoase de anason, ananas tropical, coaja de ctrice și lemn roz cu un buchet de flori de iasomie exotică, trandafir și crin dulce. O aromă caldă și dulce care este cu adevărat fascinantă.
Sachet-uri aromate de la brandul "GreenLeaf" din SUA - plicuri magice cu umpluturi naturale. În plicuri, sunt colectate plante parfumate și uleiuri aromatice. Aroma amestecurilor este persistentă, astfel încât vă va încânta cu un sentiment de puritate și prospețime câteva luni la rând. Aceste sachet-uri elegante pentru casă sunt potrivite pentru spații închise. Acestea sunt folosite pentru aromatizarea holului, vestiarului, lenjeriei, îmbrăcămintei, precum și pentru aromatizarea automobilului. Pliculețele nu trebuie deschise, se tem de umezeală.

Farfurie ATLANIS PINK 25 cm

195,00 MDL 136,50 MDL
Kutahya Porselen -  este un producător renumit de vase din porțelan și ceramică, fondat în 1973 în capitala turcă a ceramicii -orașul Kütahya. Designerii, care lucrează în Kutahya nu se tem să experimenteze cu culori și texturi: aici sunt culori luminoase și nuanțe pastelate delicate, suprafețe lucioase strălucitoare și platouri superbe mate. Vasele Kutahya Porselen sunt create pentru cei cărora le place să se înconjoare cu lucruri frumoase și de înaltă calitate. În plus față de aspectul excelent, produsele acestui brand au o rezistență ridicată la fisuri și cioburi. Vasele Kutahya pot fi spălate în mașina de spălat vase și utilizate în cuptorul cu microunde.

Figurină decorativă PARROT PINK, 45 cm

805,00 MDL 644,00 MDL
Figurină decorativă PARROT PINK, 45 cm, culoare - alb-roz cu auriu

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.