VESELĂ ȘI DECORAȚIUNI

PRODUSE SPECIALE

E momentul perfect să te bucuri de confort, inspirație și reduceri speciale
Produse noi
  • Produse noi
  • Populare
  • Reduceri

Difuzor STONEGLOW Agarwood & Tuberosa

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. Urban Botanics – Agarwood/Tuberosa- Lemn de agar bogat, condimente vibrante și o explozie de flori albe amestecate cu note cremoase de tuberoză cu o notă subtilă de tămâie, pentru un parfum moale, bogat și înălțător. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni.

Difuzor STONEGLOW Osmanthus & Bergamot

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. Urban Botanics - Osmanthus / Bergamot- Osmamthus bogat cu miros de fructe amestecat cu ceai alb și floare de soc, cu explozii de citrice de mandarină, bergamotă și piersică dulce. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni.

Difuzor STONEGLOW Cattleya & Ylang Ylang

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. Urban Botanics - Cattleya | Ylang Ylang- Petale de orhidee catifelate amestecate cu ylang ylang dulce și aloe, înălțate cu note de citrice strălucitoare pentru a crea o aromă proaspătă și exotică florală. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni

Difuzor STONEGLOW Pineapple & Pomelo

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. Urban Botanics - Pineapple / Pomelo- Ananasul puternic, mandarina și pomelo aduc note proaspete de citrice, în timp ce nuca de cocos moale și piersicul suculent oferă o notă de dulceață. O bază senzuală de chihlimbar și mosc ajută la evocarea nopților calde și exotice. O adevarata încântare de insulă tropicală. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni.

Difuzor STONEGLOW Papaya & Watermelon

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. Papaya /Watermelon- Aroma suculenta si racoritoare a papaiei si a pepenelui verde sunt perfect echilibrate cu mirosul trandafirului parfumat si magnoliei dulci. Lemnul de santal moscat aduce profunzime si caldura. Floral dar proaspăt, te va transporta în climele de vară. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni.  

Difuzor STONEGLOW Frangipani & Neroli Blossom

1.400,00 MDL
Colecția "Urban Botanics" de la marca engleză StoneGlow. Stone Glow este lider în producția de lumânări realizate manual și arome de interior în Marea Britanie. FRANGIPANI / NEROLI BLOSSOM- Mirosul dulce de floarea Plumeria  de pe insula Tahiti in amestec cu notele delicate de floarea Neroli,citrice și o aroma răcoritoare de pere. Adauga o notă de tropice in casa ta. Flaconul de 200 ml cu 10 betisoare, aromatizează camera medie timp de 5 luni.

DESIGNERII AUTOHTONI ALEG DECO ROOM

ELIZAVETA VORNICOGLO – REVIEW

Un loc cu o mulțime de obiecte cu adevărat frumoase va atrage nu numai decoratorii, ci și oamenii departe de lumea designului. Showroom-ul DECO ROOM merită a fi vizitat de fiecare, dar pentru designeri această companie poate deveni un asistent indispensabil în găsirea decorațiunilor de înaltă calitate pentru viitoarele  proiecte.

VESELĂ ȘI DECOR PENTRU CASĂ

CATEGORII PREFERATE

Vizitați magazinul nostru pentru a vedea aceste accesorii uimitoare.
DE CE ANUME NOI

Produse unice și deosebite

Un e-shop cu cea mai largă ofertă de produse unice pentru o locuință frumoasă!
aaaa3455344averde

Ambalaj frumos

Ambalăm frumos cadourile pentru cei dragi

3455344dsa111d

Magazine fizice

Aveți posibilitatea să vedeți produsele în realitate

34553fs44aa

Garantăm

Garantăm returnarea și schimbul oricărei achiziții.

345534dfd4fdas

Livrăm prin Moldova

Livrare gratuită prin Chișinău pentru comenzi de la 300 lei.

Inspirații noi

Blog

La noi găsești inspirații și idei zilnice, de care ai nevoie pentru amenajarea unei locuințe frumoase și confortabile!
Doriți să vedeți produsele noastre

Suntem aici!

Vizitați magazinul nostru pentru a vedea accesorii uimitoare.

Abonează-te

Oferte exclusive, evenimente și știri.