Deco Room Shop Chisinau

Magazin de decor, accesorii și veselă pentru casa ta — Deco Room

Decorul pentru casă este o varietate de lucruri mici și drăguțe care conferă originalitate, individualitate și confort. În magazinul nostru puteți găsi nu doar vaze, ceasuri și lămpi. Aici găsiți o mulțime de decorațiuni interesante pe care cu siguranță veți dori să le vedeți acasă sau să le dăruiți celor dragi.

Continuați lectură

Cum să alegi un cadou pentru persoana dragă

Cum să alegi un cadou pentru persoana dragă

Să dăruiești este cel mai plăcut sentiment, mai ales dacă este vorba despre o persoană dragă ție. De foarte multe ori ne consumăm foarte mult în încercarea de a găsi cel mai frumos și potrivit cadou. Însă, uneori, să alegi un cadou special, poate fi puțin dificil, mai ales că odată cu trecerea timpului gusturile se mai schimbă. Că să nu îți mai faci griji în această privință, am pregătit un mini ghid.

Continuați lectură

Design Scandinav: Cum să creezi un colţişor confortabil

Design Scandinav: Cum să creezi un colţişor confortabil

Toată lumea merită un pic de stil nordic… pentru că ţine de simplitate, relaxare, contururi bine definite, funcţionalitate, utilitate, graţie şi rafinament. Decoruri extraordinare pot lua naştere din acest stil extrem de plăcut. De la minimalism la accesorii care decorează spaţiul, de la materialele naturale la lumina de maximă intensitate, toate se vor potrivi în interioarele scandinave, creând o amenajare cu aspect unic, frumoasă şi confortabilă.

Continuați lectură