Diferite

Aranjarea mesei este, de asemenea, o artă

Aranjarea mesei este, de asemenea, o artă

De fapt, aranjarea mesei este ceva mai mult decât pare la prima vedere. Pentru ca evenimentul să aibă loc la cel mai înalt nivel, este necesar să atrageți atenția la mai multe detalii, cum ar fi conceptul, numărul de invitați, tematica și culoarea.

Astăzi pe decor.md vom descrie principalele reguli pe care trebuie să le urmărim atunci când alegem culoarea de bază pentru aranjarea mesei.

Prin alegerea unei anumite culori, determinăm caracterul și natura evenimentului.

Să începem cu tradiționala culoare – albă.

De fapt, lucrul cu această culoare este mult mai interesant decât pare, deoarece culoarea albă generează o mulțime de idei creative. Culoarea albă poate arăta complet diferit în funcție de culoarea cu care este combinată. Argintul și aurul combinate cu albul vor da un caracter festiv sărbătorii. Iar, combinând-o cu nuanțe de negru, albastru sau verde, obținem caracterul servirii de la strict la avangardă. Albul în combinație cu tonuri pastelate delicate va sublinia perfect atmosfera romantică a serii.

Белая посуда      Белая посуда

Dacă vorbim despre culoarea verde, aceasta este prezentă în aproape fiecare decorare de masă. Anume ea reprezintă culoarea naturii și prospețimea. În combinație cu alte culori, verdele poate fi discret și, în același timp, subliniază frumusețea altor culori. Cu toate acestea, o aranjare de masă doar în nuanțe de verde va arăta, de asemenea, uimitor! Pentru a dilua această schemă de culori, puteți decora masa cu o compoziție de flori proaspete, de exemplu, un buchet de bujori roz pal, lalele albe sau, de ce nu, un buchet galben-țipător de mimoză.

Зелёная посуда      Зелёная посуда с узором

Pentru a oferi mesei o eleganță, este necesar să o decorați în culori pastelate. Nuanțele pale de roz, liliac, cremă sau albastru deschis cu siguranță nu vor arăta plictisitoare. Dimpotrivă, astfel de contraste moi vor crea o atmosferă confortabilă și caldă. Iar, accentele pot fi adăugate cu ajutorul pocalelor și compozițiilor florale.

Розовая посуда      Розовая посуда с узором

Acum să vorbim puțin despre culoarea albastră.

Paleta ei este foarte diversă. Doar gândiți-vă ce spațiu de imaginație lasă această culoare, variind de la un albastru delicat la unul bogat și întunecat. Culoarea albastră se combină prefect cu alte culori. Combinația sa cu culoarea albă va transmite un sentiment de soliditate și curățenie. Iar, combinând această culoare cu alte opțiuni, puteți crea o atmosferă elegantă și senzuală. Nu vă fie teamă să aranjați masa în nuanțe albastre, chiar dacă această culoare nu se potrivește interiorului dvs., deoarece albastrul în sine este foarte bogat și independent  și sigur va fi un accent interesant al serii.

Белая посуда с синими цветами      Синие стеклянные бокалы

Aici am oferit doar câteva exemple de combinații și culori cu care puteți aranja masa dvs.. Și sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să creați o atmosferă unică. Iar, vesela și decorațiunile noastre vă vor inspira la idei noi și interesante! Consultanții magazinelor Deco Room Chișinău cu cea mai mare plăcere vă vor ajuta la implimentarea acestor idei.