Diferite

Deschiderea unui nou showroom

Deschiderea unui nou showroom

Da, Da, aveți perfectă dreptate, am deschis cu adevărat cel de-al doilea showroom!

Compania noastră a apărut ca urmare a dragostei pentru elementele originale și neobișnuite de decor, ce include în sine o mulțime de stiluri și direcții.

Deco Room nu este doar un magazin de décor, arome și veselă. Sarcina noastră principală este de a oferi căldură sufletească și de a face oaspeții noștri mai fericiți. Încercăm să găsim o abordare individuală pentru fiecare, garantând servicii de calitate.

Timpul ne face să ne schimbăm și în fiecare zi creștem și ne dezvoltăm pentru voi.

Pe măsură ce evoluăm, extindem granițele, astfel încât pe 3 iulie a avut loc cea mai așteptată deschidere. Acum ne puteți găsi și la primul etaj al Centrului de design DECOR PARK, str. Nadejda Russo 17. Aici este un loc unic unde vă puteți aranja casa de la A La Z, creând soluții elegante și neobișnuite pentru interiorul dvs.

Iar, pentru a da casei dvs. individualitate și confort, veți avea nevoie de elemente decorative unice și neobișnuite, pe care le puteți găsi în showroom-ul nostru. Pentru că anume astfel de lucruri mici și formează caracterul unic al casei. În magazinul nostru gasiți nu doar vaze, ceasuri și veselă. Aici sunt o mulțime de decorațiuni interesante pe care veți dori cu siguranță să le vedeți acasă sau să le oferiți cadou oamenilor dragi.

Acum oferim și mai multe idei pentru transformarea interiorului. Echipa noastră este în căutare continuă a unor noi modele, stiluri și soluții originale pentru interior.

Vă așteptăm cu nerăbdare în vizită !