Decor

Cum să alegi o lumânare decorativă

Cum să alegi o lumânare decorativă

Lumânările au fost folosite de secole pentru iluminatul spațiilor. Astăzi, cu ajutorul lumânărilor, decorați interiorul, creați o atmosferă romantică, desfășurați diverse activități.

Sfaturi de selecție

  • Cumpărați lumânări doar în magazinele specializate în decorațiuni care își prețuiesc reputația. Alegeți produse certificate, fabricate de către producătorii autohtoni sau străini.
  • Aalizați fitilul: această piesă în lumânările de calitate este exact în centru. Refuzați să cumpărați un produs în care fitilul este deplasat lateral.
  • Adesea, oamenii economisesc la alegerea lumânărilor, iar apoi primesc un rezultat neplăcut: aceste lumânări, atunci când sunt folosite, își pierd rapid forma, pot fuma și elimina un miros neplăcut. Producătorii asigură că puteți determina o lumânare de calitate fără a o aprinde – pur și simplu mirosind-o. Dacă miroase a petrol, atunci este făcută din parafină tehnică de calitate scăzută.

Dacă anterior lumânările au fost păstrate în casă ca sursă adăugătoare de lumină, astăzi lumânările decorative și sfeșnicile – sunt atributele necesare al decorului modern. Lumânări în formă de sferă, dreptunghiulare și pătrate, cilindrice sau sub formă de figurine cu diverse arome – toate le puteți alege în magazinul online Decor.md

Lumânările decorative sunt aprinse cu ocazia recepției oaspeților sau la cină, pentru a crea un mediu romantic sau confortul din casă. De exemplu, în serile reci de iarnă pentru a crea o atmosferă confortabilă vă vor ajuta lumânări, cu arome de miere sau cafea. Anume lumânările pot face seara mai plăcută, mai calmă și mai liniștită.

Accesați site-ul Decor.md și alegeți lumânări decorative și sfeșnice pentru orice gust, cu și fără motiv, pentru un cadou prietenilor sau pur și simplu pentru a vă bucura personal. Bucurați-vă de cumpărături!